fearnley-real-estate

Byggmax åpner dørene i Vestby

Fearnley prosjekt overleverer nye lokaler

Fredag 8. mai åpner Byggmax dørene i Vestby. Butikken er en av få av sitt slag i Norge. Butikksjefen Andreas Andersson har stor tro på at butikken vil få mange kunder i Vestby.

– Vi kjørte en kundeundersøkelse i butikken i Drøbak, og da var det veldig mange som svarte at de kunne tenke seg en butikk her i Vestby. Og nå som flere har fått ekstra mye tid til å rydde i hagen og fikse i huset så har jeg en følelse av at vi kommer til å få en god mottagelse.

For å sørge for trygg handel for kundene, har de allerede fått på plass hånddesinfeksjon og avstandsskilt som vil bli plassert rundt om i butikken.

– Det er kun to andre butikker i landet som har konvertert til det nye byggkonseptet, så vi er den første nye Byggmax-butikken som har denne planløsningen. Noe som er helt nytt for meg, da vi ikke hadde dette i den tidligere butikken jeg jobbet i, sier butikksjefen.

Den siste tiden har Byggmax fått et nytt byggkonsept, så butikken i Vestby har et litt annerledes utseendet enn andre Byggmax-butikker.

Gjengitt fra Vestby Avis (https://www.vestbyavis.no/fredag-apner-byggmax-i-vestby-fa-en-sniktitt-her/s/5-53-459108 - bak betalingsmur)