fearnley-real-estate

Fearnley med flere eiendomskjøp

Fearnley Securities har kjøpt en portefølje med bileiendommer og en handelseiendom

Syndikeringsaktøren Fearnley Securitis har vært aktive i tiden før sommerferien og har landet flere eiendomskjøp. Gjennom prosjektet Bileiendom Invest har Fearnley tilrettelagt for kjøpet av en portefølje med sentralt beliggende bilanlegg på Lillehammer, Moss, Tønsberg og Sandefjord.


 

Porteføljen er på til sammen 15 000 kvadratmeter og alle eiendommene er leid ut til Bertel O. Steen på lange kontrakter. Det er Bertel O. Steen som er selger av eiendommene. Selgers rådgivere har vært UNION Norsk Næringsmegling AS og Advokatfirmaet Selmer AS. Kjøpers rådgiver har vært Advokatfirmaet Haavind AS.

Fearnley Securities har også tilrettelagt selskapet R13 Holding, som kjøper Reevegen 13 på Bryne. Eiendommen er en handelseiendom med kjente leietakere som Rema 1000, Europris og Spar Kjøp. Eiendommen, som ligger like ved kjøpesenteret M44, har et areal på 5800 kvadratmeter og en tomt på 11 000 kvadratmeter, med muligheter for videre utvikling.

Selger var Union Real Estate Fund Holding AS. DNB Næringsmegling Stavanger var megler i transaksjonen. Arntzen de Besche Advokatfirma var selgers juridiske rådgiver, mens Advokatfirmaet Wiersholm var kjøpers juridiske rådgiver.

https://www.estatenyheter.no/fearnley-med-flere-eiendomskjop/265340